Rabo ClubSupport

Vanaf vandaag is het mogelijk om te stemmen op onze club via Rabo Clubsupport.
Breng nog vandaag je stem uit. 

Wat is Rabo Clubsupport?

Met Rabo Clubsupport biedt de Rabobank kennis, hun netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij jouw club haar doel te behalen? Als lid van de Rabobank bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club.

Dit jaar is het mogelijk om te stemmen via de app of als je ingelogd bent op de website van Rabobank. Hiervoor is geen stemcode nodig.

Stemmen kan van 4 september t/m 26 september 2023.

Stemmen is alleen mogelijk als je al een betaalrekening hebt en lid bent van de Rabobank. Als je nog niet lid bent en wel een product van de Rabobank hebt, kun je heel snel en gratis lid worden en ook gelijk al stemmen op VC Joure.

Hoe kan ik stemmen?
Stemmen is mogelijk door in te loggen in de app of op de website van de Rabobank via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo Clubsupport. Vanaf 4 september is het mogelijk om uw stem uit te brengen. Je kunt stemmen op drie clubs, verenigingen.

Ben je lid van de Rabobank? Stem dan op VC Joure. Maar je kunt ook vrienden, familie en kennissen vragen om op VC Joure te stemmen.

Stemmen is mogelijk tot 26 september as, dus niet vergeten. Via rabobank.nl/clubsupport